Kosten

De kosten zijn € 1,- per lid per jaar met een minimum van € 375,- per jaar. Binnen deze kosten zit alles inbegrepen: Alle beschikbare modules, onderhoud, support / ondersteuning, doorontwikkeling, hosting (onbeperkt dataverkeer en 1GB opslagruimte), email, beveiliging, backups, domeinregistratie, etc. De opstartkosten zijn € 100,- eenmalig.

Geïnteresseerd?

Ontvang direct een (prijs)overzicht in uw mailbox.

• Prijzen exclusief BTW.
  • Er is één optionele module: de app voor Android en iOS voor 150 EUR (eenmalig dus niet per jaar).
  • Indien u Narrowcasting / ClubTV wilt inzetten: Hiervoor heeft u een mediaplayer per TV nodig à 150 EUR eenmalig.
  • 1 GB opslagruimte voor mail en foto's kan vergroot worden tot 5 GB (EUR 100) of onbeperkt opslagruimte (EUR 200). 1GB = ongeveer 12500 foto's, video's tellen niet mee en kan men onbeperkt uploaden.
  • Uw club kan kiezen tussen een drie-, twee-, of éénjaar contract.